nyheder nov dec

Persondatapolitik

 

Ved at handle på noams.dk giver du tillladelse til, at Noams behandler persondata som beskrevet i denne persondatapolitik. Vi indsamler og anvender udelukkende dine personoplysninger inden for rammerne af den danske databeskyttelseslovgivning og eu’s databeskyttelsesforordning nr. 2016/679 (GDPR), som er inkorporeret i dansk lovgivning.

Persondata er oplysninger, der kan knyttes til dig som person, fx dit navn, din adresse eller dit telefonnummer. Noams registrerer og bruger kun de persondata, der er nødvendige for, at du kan handle på hjemmesiden.

Noams overholder al dansk lovgivning omkring persondatasikkerhed samt EUs persondataforordning.

Ansvarlig for persondata registreret via Noams.dk er:

Noams.dk Aps

Kæpgårdsvej 17

4840 Nørre Alslev

 

Har du spørgsmål til Noams brug af persondata, kan du kontakte vores kundeservice på 23 24 43 12 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Herunder kan du læse, hvilke persondata Noams behandler og til hvilke formål.

Navn, adresse, e-mail og telefonnummer

Disse data, som du oplyser ved oprettelse eller køb via Noams, er nødvendige for at kunne behandle og ekspedere dine ordrer. Noams kontakter dig kun via e-mail eller telefon, hvis det er nødvendigt i forbindelse med behandling af din ordre.

Noams gemmer disse oplysninger for at kunne yde god kundeservice.

Cookies

Noams registrerer ikke cookies i forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside.

Købshistorik

Disse data bliver registreret på noams.dk, for at du kan få en bedre oplevelse ved henvendelse til kundeservice, herunder ved eventuelle reklamationer.

Købshistorik gemmes i mindst 5 år i henhold til bogføringslov.

Indgående og udgående fakturaer

Håndteres forsvarligt og gemmes i 5 år i henhold til bogføringslov.

 

Dine persondata

Du har ret til efter anmodning at få indsigt i de personoplysninger, som vi opbevarer eller på anden vis behandler om dig. Du har ligeledes retten til at få berigtiget eventuelle urigtige personoplysninger, og under visse omstændigheder har du ret til at begrænse vores behandling af dine personoplysninger eller kræve, at vi sletter dine personoplysninger. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, som danner grundlag for behandlingen af dine personoplysninger, uden at dette påvirker lovligheden af den behandling, som blev baseret på samtykke før tilbagekaldelsen af dette.

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, og i henhold til EU's databeskyttelsesforordning 2016/679 (GDPR) kan du bede om at modtage dine personoplysninger i et struktureret og almindeligt anvendt format, således at personoplysningerne nemt kan overføres til dig eller en anden dataansvarlig valgt af dig.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, opfordres du til at kontakte vores kundeservice.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, Noams behandler dine personoplysninger på.

 

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Noams kundeservice på 23 24 43 12 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Samtykke til modtagelse af nyhedsbrev

Når du tilmelder dig noams.dks nyhedsbrev accepterer du hermed at noams.dk Aps må fremsende nyhedsbreve og andre kommercielle henvendelser via e-mail.

Henvendelserne vil kun komme fra noams.dk, men kan vedrøre produkter fra andre samarbejdspartnere. Du kan på et hvilket som helst tidspunkt framelde dig nyhedsbrevet ved at klikke “Afmeld” i nyhedsbrevet.

 

Persondatapolitikken er senest opdateret d. 24/5-2018

Joomla templates by a4joomla