Gary Moore: Back to the Blues (2LP)

Trackliste Side A1 Enough Of The Blues2 You Upset Me Baby3 Cold Black Night4 Stormy Monday5 Ain't Got YouSide B1 Picture Of The Moon2 Looking Back3 The ProphetSide C1 How Many Lies2 Drowning In TearsSide D (Bonus Material) 1 Picture Of The Moon (Single Edit)2 Cold Black Night (Live At VH1)3 Stormy ...Læs mere
229,00 DKK

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Skriv en kommentar


Side A
1 Enough Of The Blues
2 You Upset Me Baby
3 Cold Black Night
4 Stormy Monday
5 Ain't Got You
Side B
1 Picture Of The Moon
2 Looking Back
3 The Prophet
Side C
1 How Many Lies
2 Drowning In Tears
Side D (Bonus Material)
1 Picture Of The Moon (Single Edit)
2 Cold Black Night (Live At VH1)
3 Stormy Monday (Live At VH1)

Format: 2 x Vinyl

Udgivelsesdato: 13-10-2023

Genre: Blues Rock

Varenr: WA4050538854121


Giv dit råd om dette emne: