Bridget Jones's Baby - Original Motion Picture Soundtrack (CD)

Trackliste 1 Ellie Goulding– Still Falling For You2 Years & Years– Meteorite3 Knox Brown, Gallant– Reignite4 Ed Sheeran– Thinking Out Loud (Campfire Version)5 Jess Glynne– Hold My Hand6 Billon– Slave To The Vibe7 Years & Years– King8 Tiggs Da Author– Run9 Lily Allen– Fuck You10 Annie Lennox ...Læs mere
49,00 DKK

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Skriv en kommentar


1 Ellie Goulding– Still Falling For You
2 Years & Years– Meteorite
3 Knox Brown, Gallant– Reignite
4 Ed Sheeran– Thinking Out Loud (Campfire Version)
5 Jess Glynne– Hold My Hand
6 Billon– Slave To The Vibe
7 Years & Years– King
8 Tiggs Da Author– Run
9 Lily Allen– Fuck You
10 Annie Lennox– The Hurting Time
11 House Of Pain– Jump Around
12 The Isley Brothers– That Lady, Pts 1&2
13 Dionne Warwick– Walk On By
14 The Temptations– Just My Imagination
15 Marvin Gaye– I Heard It Through The Grapevine
16 Sister Sledge– We Are Family
17 McFadden & Whitehead– Ain’t No Stoppin’ Us Now
18 Craig Armstrong– Race To Mark’s Flat
19 Craig Armstrong– Wedding

Format: CD

Udgivelsesdato: 16-9-2016

Genre: Soundtrack

Varenr: UN0602557121902


Giv dit råd om dette emne: